Храна, Вино И... Relax Music - Vol.1 - Македонски Рози

Храна, Вино И... Relax Music - Vol.1 - Македонски Рози download
ALbum Title:
Vol.1 - Македонски Рози
Singer:
Храна, Вино И... Relax Music
Short Info:
Category: Folk, World, & Country
Style: Folk
Year: 2007
Size .RAR Mp3 album:
1475 mb
Size .RAR FLAC album:
1701 mb
Formats:
AC3 AA MP4 AUD MOD MMF MP2
Category:
Folk, World, & Country
Rating:
3.9

Tracklist

Биљана Платно Белеше 4:28
Елено, Керко Елено 4:24
Битоја, Мој Роден Крај 4:14
Јовано, Јованке 4:02
Ајде Слушај Слушај, Калеш Бре Анѓо 3:57
Македонско Девојче 4:00
Ајде Дали Знаеш Паметиш Милице 4:27
Дејгиди Луди Млади Години 5:14
Со Маки Сум Се Родила 4:01
Како Што Е Таа Чаша Полна Со Вино 3:28
Ој Вардаре Македонски 3:59
Сношти Поминав, Заминав Покрај Битолските Касарни 4:02
Зошто Си Ме Мајко Родила 3:35
Не Си Го Продавај Кољо Чифликот 3:29
Жал За Деспина 4:25

Versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
001 Храна, Вино И... Relax Music* Vol.1 - Македонски Рози ‎(CD, Album) MedFOCUS 001 Macedonia 2007
Relax Music CD 001 Hrana, Vino I... Relax Music Makedonske Ruže - Relax Music Vol. 1 ‎(CD, Album, Car) MedFOCUS Relax Music CD 001 Macedonia 2008
Related Music Albums or Tracks: